Itkuhälytin

Itkuhälytin on mahtava, hyödyllinen ja erittäin monipuolinen laite. Jokaisella lapsiperheellä tulisi olla sellainen ja miksei myös muillakin, sillä siitä on yllättävän moneksi.

Itkuhälyttimiä on monenlaisia ja niissä on nykyään hurja määrä erilaisia ominaisuuksia. Tarjolla on hälyttimiä, joissa on kamerat ja parhaimmissa ne toimii jopa pimeässä. Sen lisäksi laitteiden varustelistat on uskomattoman pitkiä ja tästä johtuen ne sopiikin moneen talouteen sekä moneen käyttöön.

Miksi

Itkuhälytin on suorastaan nerokas laite sen ominaisuuksien sekä koon vuoksi. Sitä on erittäin helppo kuljettaa mukana reissuissakin ja sen hyödyt on erittäin suuret.

Kenelle

Itkuhälyttimet on ensisijaisesti suunniteltu lapsiperheille ja vanhemmille, mutta kyllä niitä voi muutkin käyttää. Voit esimerkiksi halutessasi seurata mitä se lemmikki tekee toisessa huoneessa tai kuunnella maatilalla onko navetassa kaikki kunnossa.

Käyttökohteita on lähes loputtomasti, mikäli vaan oivaltaa tämän laitteen hyödyllisyyden.

Hyödyt

Hyötyjä on ehdottomasti valtava määrä. Laitteella saat mielenrauhan sekä varmuuden, että se oma lapsi on siellä missä sen pitääkin. Lisäksi laitteen avulla saat tietenkin myös varmuuden siitä, että se lapsi tekee mitä pitääkin.

Mikään ei ole ikävämpää kuin semmoinen rauhattomuus sekä epävarmuus. Mikäli lapsesi on vaikka yksin omassa huoneessa nukkumassa tai leikkimässä niin itkuhälyttimen avulla sinun ei tarvitse kokoajan käydä ovella tarkistamassa tilannetta. Voit esimerkiksi makoilla rauhassa lasten päiväunien ajan takapihalla auringossa ja kuulet laitteesta, kun lapsi herää.

Haitat

Haittoja en nyt ihan heti kovin montaa tälle laitteelle keksi. Oikeastaan en kyllä keksi yhtäkään haittaa. Toki laitetta voi tietyllä tapaa käyttää väärin ja laiminlyödä vanhemmuuteen liittyviä asioita antamalla esimerkiksi lapsen leikkiä päivittäin yksin ja itse tekee jotain muuta. Lapsi on kuitenkin vain pienen ohikiitävän hetken lapsi ja lapselle on erittäin tärkeää vanhempien seura sekä huomio.

Älä siis tuijota pelkästään televisiota, älypuhelinta ja itkuhälytintä vaan anna myös lapselle läsnäoloa ja tärkeää aikaa.

Ominaisuudet

Ominaisuudet parhaissa itkuhälyttimissä on lähes uskomattomat. Kannattaakin miettiä sitä omaa käyttötarkoitusta ja tarkistella ne ominaisuudet sen mukaan sekä vertailla eri laitteita keskenään.